Selecteer een pagina

EARN-E | Low Budget Energiemonitor

Besparen op energie, CO2 en kosten

De EARN-E Low Budget Energiemonitor helpt je om het verbruik van stroom en gas thuis te verminderen. Zo breng je je energierekening omlaag en reduceer je CO2-uitstoot. EARN-E is dus goed voor je portemonnee en voor het milieu: win-win!

Project URL
EARN-E.com
Webshop

Door inzicht een besparing van

gemiddeld 3% op het stroomverbruik
gemiddeld 4% op het gasverbruik

Bron: Milieu Centraal

Voor een huishouden betekent dit per jaar

De EARN-E Low Budget Energiemonitor is er voor consumenten en organisaties

Op de EARN-E app is direct zichtbaar wat je verbruikt aan stroom en gas. De app staat in verbinding met de EARN-E energiemonitor, die je eenvoudig kunt koppelen aan je slimme meter. Met dit inzicht kun je je energieverbruik verminderen en je energierekening omlaag brengen.

Wil je als organisatie het energieverbruik omlaag brengen en zo verduurzamen? Wil je je klanten of werknemers helpen verduurzamen? Of wil je anderen van energieadvies voorzien? EARN-E, het goedkoopste energiemonitoringssysteem op de markt, biedt verschillende pakketten.

1

De EARN-E app geeft je inzicht.

2

s

Je past je gedrag aan.

3

De energierekening gaat omlaag.

Binnen twee minuten is de energiemonitor online!

Simpel, gebruiksvriendelijk en veilig aansluitproces.

Via de app en QR-code op de energiemonitor een beveiligde verbinding opzetten tussen de app en je slimme meter.

Aansluiten is appeltje-eitje.

Direct live inzicht in het verbruik en de teruglevering van stroom.

Energieslurpers en sluipverbruik aanpakken.

Direct inzicht in de impact van het verbruik van apparaten en sluipverbruik op de energierekening en CO2-uitstoot.

Alle kosten van het energiehuishouden inzichtelijk.

Altijd grip op de energierekening.

De energiekosten worden live, per uur, per dag, per maand en per jaar weergegeven in combinatie met de energieprijzen van het huishouden.

Het meest betaalbare energiemonitoringsysteem voor
huishoudens en kleinbedrijf op de markt.

Met de EARN-E app zie je wat je verbruikt aan elektriciteit en gas en wat je teruglevert aan het stroomnet als je zonnepanelen hebt. Live, per uur, dag en maand. Als je je waterkoker aanzet, zie je dit direct terug in je app. Zo word je je er bewust van wat alle apparaten verbruiken.

Met de app kun je ook beter op je gasverbruik gaan letten, door bijvoorbeeld minder lang te douchen of je handen met koud in plaats van warm water te wassen. Zo kom je op een leuke manier tot kleine, simpele ingrepen, die over een jaar een grote impact hebben. Ieder huishouden kan met EARN-E snel en eenvoudig een goede, duurzame bijdrage leveren.

Je hoeft geen klant te zijn van een specifieke energieleverancier. Iedereen kan altijd meedoen. De EARN-E energiemonitor is geschikt voor alle typen slimme meters, en de EARN-E app is beschikbaar voor iOS en Android.